Rüyada saçını birinin kestiğini görmek

Rüyada saçını birinin kestiğini görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada saçını birinin kestiğini gördüyseniz:

  • İnatçı olmamalısınız.

Rüyada arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını kestiğini görmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada erkek saç kestirmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, gönül kapılarının açılacağına işaret eder.

Rüyada kendi saçlarını kestiğini görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada istemeden saç kestirmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuaförde saç kestirdiğini görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada eşinin saçını kestirdiğini görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada saçlarını erkek gibi kestirmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments