Rüyada saçını kestirmek

Rüyada saçını kestirmek kendine çeki düzen vereceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet eder.

Rüyada saçını kestirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmler var, yeni aşklar söz konusu olabilir veya sizin için özel bir kişiyle özel zamanlar paylaşabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun saç kestirmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına yorulur.

Rüyada kuaförde saç kestirdiğini görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının saçını kestiğini görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına rivayet eder.

Rüyada kısa saç kestirmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin saçını kestiğini görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının saçını kestiğini görmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına işaret eder.

Rüyada saçı kestirip boyatmak anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasının saçını kestirdiğini görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments