Rüyada çocuğunun saç kestirmek

Rüyada çocuğunun saç kestirmek mal ve mülk sahibi olunacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun saç kestirmek gördüyseniz:

  • Siz sıradan bir insan değilsiniz.

Rüyada çocuğunun saçını kestirmek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun saç kestirmek ticarette şansının yaver gideceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işarettir.

Rüyada çocuğun saçını kestirmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu kestiğini görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına rivayet eder.

Rüyada saç kestirmiş olmak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada saç kestirmek için kuaföre gitmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada saçını kestirirken görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını saçını kestirdiğini görmek kara kara düşünür olacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments