Rüyada kendi saçını kestirmek

Rüyada kendi saçını kestirmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada kendi saçını kestirmek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanızı veya yeni şeyler deneyimlemenizi sağlayabilecek aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada saçını makasla kestiğini görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada istemeden saç kestirmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç kestirmeye gitmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi saçlarını kestiğini görmek çıkış yolları bulacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada saçı kısa kestirmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç kestirirken ağlamak kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, gönül yaralarının iyileşeceği alamet eder.

Rüyada çocuğun saçını kestirmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin saçını kestiğini görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments