Rüyada çocuğun balkondan düşmesini görmek

Rüyada çocuğun balkondan düşmesini görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine alamet eder.

Rüyada çocuğun balkondan düşmesini gördüyseniz:

  • Maddi manevi size bedel ödetebilecek veya size kendinizi kötü hissettirebilecek kişilerden uzak durun.

Rüyada çocuğunu balkondan düştüğünü görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun balkondan düştüğünü görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan çocuğun düştüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun balkondan düştüğünü görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, helal kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğu balkondan düştüğünü görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments