Rüyada çocuğu balkondan düşürmek

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına işaret eder.

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde zayıf halkalar kendini belli edebilir.

Rüyada çocuğunu balkondan düşerken görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun balkondan düştüğünü görmek aile saadetinin de artacağına, neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu balkondan düştüğünü görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğu balkondan düştüğünü görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek elindeki imkanların artacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments