Rüyada çocuğunun balkondan düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun balkondan düştüğünü görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, arabasını ve toprağının olacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, dünya malının çoğalacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, lükse ve konfora kavuşacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde sizi inişli çıkışlı birtakım gelişmeler bekliyor.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak üzüntülerinin son bulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada çocuğunun balkondan düştüğünü görmek hacetinizin giderilmesine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu balkondan düşerken görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu balkondan düştüğünü görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun balkondan düşmesini görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun balkondan düştüğünü görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
5 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
elifesma

kızımı ananesi balkondan aşağıdaki dedesine sarkıtıyordu. dedesi tam tutacak ken kızım fayansa düştü ve güçlü bir çat sesiyle gözleri kaydı. ben onu kurtarmaya koşarken kapıları açamadığımı farkettim bağırarak ağlıyordum. ancak hç br şekilde yanına ulaşamadım. o anda ağlayarak uyandım.

Su

Ruýamda komsunun ufak oglan bizim balkòndan dusuyo yarasz

Nisa

Rüyamda komşumun cocugunun 1.5 yaşında biz balkonda oturken prmaklik arasından düşerken gördüm o an hc bsey ypamadm soka grdim sonra aşağıya nasıl indim bilmiyorum 9 yaşlarında bi çocuk yere yatirmis yardım edin diye bagiriyodu ve annesi hala balkonda şoka girmis sanki farkında değildi. Benm çocuğum ve onun bi ccgu daha var onları al gel hstaneye gdiyoruz dye bagrdim beklyrum yok bnde 1kurus para telefonda yk arkadasm gelmiyo ben dakiklar sayıyorum çünkü çocuğun bogaznda cisim var arkadasm gelmeynce eve kstum baktm yk o sra tlefnmu aldm aradm buldum sokakta taksiye binelim hafi dyrum para yk mnibusle gtcez dyo ben cldirdim cocuk ne kadardır nefessiz bi an once gitmeliyiz dyrum. Bu durumda uyandim hastaneye gtsek kurtulcakmiydi dye düşünüyorum. Rüyamın anlami nedir nolur yardmci oln

Fatma k

Rüyamda 3 yaşındaki kızımın balkon demirlerine oturup biseye uzanmaya çalışırken, bende onu tam tutmaya çalışırken tutamayıp aşağı düştüğünü görüyorum yüksek bir bina oluyor ve düştüğünü görüyorum yüzünü düşerken görüyorum bakmakla kalıyorum sadece ve o anda uyanıyorum yere cakildigi anı görmüyorum, anlamı nedir acaba ? Hiç bu kadar korkmadım Rabbim kimseye yasatmasin bunu yaşamak zorunda kalmasın hiç kimse inşallah rüyasını görmek bile çok acı ve korkunç