Rüyada çocuğu suda görmek

Rüyada çocuğu suda görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu suda gördüyseniz:

  • Uyarıcı sinyallere kulak vermekte fayda var.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, rakiplerin üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun suda boğulmak çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suda görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet eder.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına delalettir.

Rüyada çocuğu suda görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments