Rüyada çocuğunu suda görmek

Rüyada çocuğunu suda görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, islam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suda gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi netleştirmeniz durumunda istediğiniz yardımı bulabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun suda kaybolduğunu görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada çocuğu suda görmek sıkıntılarını atlatacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu suda kaybetmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, refah içinde olacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu suda görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine yorulur.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments