Rüyada çizik tava görmek

Rüyada çizik tava görmek ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına işaret eder.

Rüyada çizik tava gördüyseniz:

  • Sizi bazı tartışmaların içerisine çekmek isteyen kişiler olabilir.

Rüyada çizik tava görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine delalettir.

Rüyada alnında çizik görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolda çizik görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada yüzde çizik görmek şansının yaver gideceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çizik saat görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada yüzü çizik görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda çizikler görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolda çizikler görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments