Rüyada çizik saat görmek

Rüyada çizik saat görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çizik saat gördüyseniz:

  • Kendinizi birşeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Rüyada çizik saat görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yüzde çizik görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına inanılır.

Rüyada kolunda çizik görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, kime gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda çizikler görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine delalet eder.

Rüyada kolda çizik görmek hastalıkların sona ereceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yüzü çizik görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde çizik görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine inanılır.

Rüyada çizik tava görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments