Rüyada alnında çizik görmek

Rüyada alnında çizik görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada alnında çizik gördüyseniz:

  • Bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor ya da umut ediyorsanız en ince detayına kadar yönetmeye çalışmamanızda fayda var.

Rüyada alnında çizik görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda çizikler görmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına yorulur.

Rüyada kolda çizikler görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, fakirliğinin biteceğine işaret eder.

Rüyada kolunda çizik görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, güzel günlerle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada yüzde çizik görmek hanesindeki rızkın eksileceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kolda çizik görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulur.

Rüyada çizik saat görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işaret eder.

Rüyada çizik tava görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments