Rüyada kolda çizikler görmek

Rüyada kolda çizikler görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolda çizikler gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin sevgilerini veya bağlılıklarını test etme arzunuzu bastırmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada kolda çizikler görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda çizik görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada kolda çizik görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, komşular tarafından kötülenileceğine rivayet eder.

Rüyada alnında çizik görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde çizik görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada yüzü çizik görmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda çizikler görmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, insanların hayranlığını kazanacağına rivayet eder.

Rüyada çizik saat görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments