Rüyada yüzü çizik görmek

Rüyada yüzü çizik görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü çizik gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın farkında olmadığınız ihanetleri olabilir.

Rüyada yüzü çizik görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine yorulur.

Rüyada yüzünde çizik görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada yüzde çizik görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine delalettir.

Rüyada vücudunda çizikler görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalet eder.

Rüyada çizik saat görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada alnında çizik görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çizik tava görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada kolunda çizik görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments