Rüyada vücudunda çizikler görmek

Rüyada vücudunda çizikler görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda çizikler gördüyseniz:

  • Fizik planda bazı şeyler yapmak yerine durum değerlendirmesi yaparsanız bazı gerçekleri keşfedebilirsiniz.

Rüyada vücudunda çizikler görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına yorulur.

Rüyada yüzde çizik görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunda çizik görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kolda çizik görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada çizik tava görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada alnında çizik görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine delalettir.

Rüyada çizik saat görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yüzü çizik görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments