Rüyada siyah civcivler görmek

Rüyada siyah civcivler görmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, evi yoksa ev alacağına, beddua ve ah alacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah civcivler gördüyseniz:

  • Görünen o ki, çeşit çeşit fırsata sahipsiniz.

Rüyada siyah civciv görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz civciv görmek kazancın yarı yarıya artacağına, çok para kazanacağına işaret eder.

Rüyada siyah civcivler görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada siyah civciv sevmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işarettir.

Rüyada civciv kovalamak huzurunun eski haline döneceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz civciv görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments