Rüyada civcivin kafasını koparmak

Rüyada civcivin kafasını koparmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, dedikodu edeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına alamet eder.

Rüyada civcivin kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız tek başınıza yapmalısınız.

Rüyada civcivin kafasını koparmak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Rüyada civciv kafası görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada civciv tavuk görmek gönlünün rahata ereceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine delalettir.

Rüyada ördek ve civciv görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada civciv ölüsü görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk altında civciv görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz civcivler görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine yorulur.

Rüyada civciv pisliği görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments