Rüyada tavuk ve civcivler görmek

Rüyada tavuk ve civcivler görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yüzünün güleceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, sevinç ve sürura, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine alamet eder.

Rüyada tavuk ve civcivler gördüyseniz:

  • Bitirmekte zorlanabileceğiniz işlere hiç başlamamanızda fayda var.

Rüyada civciv tavuk görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada civcivleriyle tavuk görmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada tavuk yada civciv görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada tavuk altında civciv görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine inanılır.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, eşit davranılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments