Rüyada sarı ve siyah civciv görmek

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, moralinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada sarı ve siyah civciv gördüyseniz:

  • Bazı karışık durumlar yeni hamleler , değişiklikler yapmanızı ya da taşınmanızı gerektirebilir.

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü sarı civciv görmek verdiği emeklerin heba olacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı civcivler görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, hastalığının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı civciv görmek başarının garantileneceğine, işlerinin kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı civciv sevmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulur.

Rüyada sarı renk civciv görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına işarettir.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada siyah civcivler görmek üzüleceğine, yıpranacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments