Rüyada civcivi öldürmek

Rüyada civcivi öldürmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine tabir olunur.

Rüyada civcivi öldürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin beklentilerini boşa çıkaracak başladığınız işi başarıyla bitereceksiniz.

Rüyada civcivin öldüğünü görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada civcivi öldürmek iş hayatında sorun yaşanacağına, güzel haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada civciv öldüğünü görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, kötülüklerden uzak kalacağına yorulur.

Rüyada civcivin uçtuğunu görmek rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına delalet eder.

Rüyada tavuk civciv görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına delalet eder.

Rüyada ikiz civciv görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada siyah civcivler görmek onların mutlu haberlerini alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments