Rüyada çirkin tavuk görmek

Rüyada çirkin tavuk görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, arkadaştan görülecek faydaya, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına işarettir.

Rüyada çirkin tavuk gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen veya arasında yaş farkı bulunan gruplarla değişik aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada çirkin tavuk görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına inanılır.

Rüyada başkasının yüzünü çirkin görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin kedi görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi çirkin görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine inanılır.

Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına tabir olunur.

Rüyada çirkin bebeğinin olduğunu görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çirkin erkek çocuğu görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments