Rüyada başkasının çirkinleştiğini görmek

Rüyada başkasının çirkinleştiğini görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işaret eder.

Rüyada başkasının çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada çirkin elbise giymek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kurulu düzenin bozulacağına inanılır.

Rüyada anneyi çirkin görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, kısmetinin kapanacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı çirkin kadın görmek sevdiğini söyleyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işarettir.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin çirkinleştiğini görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada çirkin olduğunu söylemek yaşlılığında da rahat edeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine delalettir.

Rüyada çirkin bebeğinin olduğunu görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments