Rüyada birinin çirkin olduğunu görmek

Rüyada birinin çirkin olduğunu görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin çirkin olduğunu gördüyseniz:

  • En azından canınız sıkılmayacak.

Rüyada sevdiği kişiyi çirkin görmek rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye alamet eder.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına inanılır.

Rüyada çirkin bayan görmek sıkıntılarının artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına delalet eder.

Rüyada kendini çirkin görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin birini görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını çirkin görmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada çirkin ayak görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasını çirkin görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments