Rüyada çirkin at görmek

Rüyada çirkin at görmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin at gördüyseniz:

  • Evi veya aileyi ilgilendiren konular ya da sorunlar keyfinizi kaçırabilir.

Rüyada çirkin at görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına delalet eder.

Rüyada çirkin adamdan kaçmak muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını çirkin görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek hoşluklarla karşılaşacağına, parasını ve malını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek kişinin isteklerine nail olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğrafta çirkin çıkmak karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına delalet eder.

Rüyada çirkin gelinlik görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, hile ile mal elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çirkin suratlı kadın görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments