Rüyada fotoğrafta çirkin çıkmak

Rüyada fotoğrafta çirkin çıkmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, umduğunu bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğrafta çirkin çıkmak gördüyseniz:

  • Mantıkla ilerliyor, mükemmellik arıyorsunuz.

Rüyada fotoğrafta çirkin çıkmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada çirkin ağız görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına yorulur.

Rüyada çirkin tırnak görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada çirkin bir gelinlik giymek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine tabir olunur.

Rüyada saçını çirkin görmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, hayırlı terfiler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin yazı yazmak işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Rüyada birinin çirkinleştiğini görmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments