Rüyada çirkin gelinlik görmek

Rüyada çirkin gelinlik görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, hayırlı işlere imza atacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, tövbelerinin allah’a ulaşacağına inanılır.

Rüyada çirkin gelinlik gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı biraz temkinli olmanızda yarar var.

Rüyada çirkin gelinlik görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin bir gelinlik giymek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerini çirkin görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada çok çirkin kadın görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya yorulmaktadır.

Rüyada çirkin saç görmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına delalet eder.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına işarettir.

Rüyada başka birinin çirkinleştiğini görmek aile içinde saadetinin artacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin adamla evlenmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments