Rüyada çıra yemek

Rüyada çıra yemek sorunların bu sayede aşılacağına, işlere nazar değeceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, yükseldikçe yükseleceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çıra yemek gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok uğraştığınız konular daha zevkli bir hal alabilir.

Rüyada çıra yemek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada yanan çıra görmek atılan adımların boşa gideceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına alamet eder.

Rüyada çayda çıra oynamak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çam çırası görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada çıra satın almak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada odun çırası görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çıra ağacı görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına alamet eder.

Rüyada çırayla ateş yakmak bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments