Rüyada çıra satın almak

Rüyada çıra satın almak dirliğin bozulabileceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada çıra satın almak gördüyseniz:

  • Sizi yanıltan veya aldatmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada çıra satın almak risk almaktan özenle kaçınacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada çayda çıra oynamak sevap işleyeceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada çırayla ateş yakmak kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çıra toplamak yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına delalettir.

Rüyada çıra ağacı görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Rüyada odun çırası görmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çam çırası görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalettir.

Rüyada çıra yemek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments