Rüyada çırayla ateş yakmak

Rüyada çırayla ateş yakmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çırayla ateş yakmak gördüyseniz:

  • Ortaya koyması ya da yerine getirmesi zor görevler varsa, yanıltıcı sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada çırayla ateş yakmak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine alamet eder.

Rüyada çıra ağacı görmek geçim derdinin biteceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada odun çırası görmek yeni ev eşyaları alınacağına, çok iyi paralar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada çam çırası görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada çıra yemek ticaretinin de bozulmayacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Rüyada çıra satın almak maddi açıdan zarar edileceğine, dini inançların güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çıra koklamak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada çıra toplamak birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments