Rüyada odun çırası görmek

Rüyada odun çırası görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odun çırası gördüyseniz:

  • Suçluluk bilinciniz, sorumluluklarınız veya sizden istenenler mutlu olmanızı engelliyor.

Rüyada odun çırası görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işarettir.

Rüyada çıra koklamak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına tabir olunur.

Rüyada yanan çıra görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işarettir.

Rüyada çayda çıra oynamak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine alamet eder.

Rüyada çam çırası görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çıra ağacı görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada çıra toplamak en zor zamanda yalnız kalacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çıra yemek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments