Rüyada cinsi münasebet yapanları görmek

Rüyada cinsi münasebet yapanları görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cinsi münasebet yapanları gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştiriyorsunuz, hatalarınızın nelerden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorsunuz.

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada büyük cinsi münasebet görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, rızkının kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada başkalarını cinsi münasebette görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına delalet eder.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyle cinsi münasebette bulunmak çevredeki insanlardan da destek alınacağına, rahatının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada cinsi münasebet yapanları görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments