Rüyada büyük cinsi münasebet görmek

Rüyada büyük cinsi münasebet görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine yorulur.

Rüyada büyük cinsi münasebet gördüyseniz:

  • Bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Rüyada büyük cinsi münasebet görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hayatını yoluna koymaya alamet eder.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkekle cinsi münasebet görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkalarını cinsi münasebette görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cinsi münasebet yapanları görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, geçiminin kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada köpekle cinsi münasebette bulunmak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments