Rüyada birinin ayağına bastığını görmek

Rüyada birinin ayağına bastığını görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, alim insanlardan sayılacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada birinin ayağına bastığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir halina dönüşmemesi gerekiyor.

Rüyada birinin ayağına bastığını görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına yorulur.

Rüyada cin bastığını görmek helal ekmek yeneceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada boka bastığını görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına tabir olunur.

Rüyada evi böcek bastığını görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada sel bastığını görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kafasının boşalacağına rivayet eder.

Rüyada evini fare bastığını görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı delalet eder.

Rüyada odayı su bastığını görmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments