Rüyada çiftlik sahibi olmak

Rüyada çiftlik sahibi olmak beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, istediği başarıya kavuşacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada çiftlik sahibi olmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çiftlik sahibi olmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada çiftlik hayvanları görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine delalet eder.

Rüyada büyük çiftlik görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada at çiftliğine gitmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada çiftlik satın almak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiftliğe gitmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyun çiftliği görmek kötü günleri geride bırakacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada domuz çiftliği görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments