Rüyada büyük çiftlik görmek

Rüyada büyük çiftlik görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük çiftlik gördüyseniz:

  • Ama, kurdukları mantıktaki yanlışı görecek olan sizsiniz.

Rüyada büyük çiftlik görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada köpek çiftliği görmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiftlik sahibi olmak zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek çiftliği görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalettir.

Rüyada çiftlik satın almak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalet eder.

Rüyada koyun çiftliği görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada at çiftliğine gitmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine tabir olunur.

Rüyada domuz çiftliği görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments