Rüyada çiftliğe gitmek

Rüyada çiftliğe gitmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına inanılır.

Rüyada çiftliğe gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak özel yaşamınızda sıkıntı yaratabilir.

Rüyada at çiftliğine gitmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada çiftliğe gitmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada çiftlik hayvanları görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada çiftlik satın almak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada domuz çiftliği görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada köpek çiftliği görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine yorulur.

Rüyada balık çiftliği görmek kazancının çok daha fazla olacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük çiftlik görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments