Rüyada koyun çiftliği görmek

Rüyada koyun çiftliği görmek allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine delalettir.

Rüyada koyun çiftliği gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz sonradan pişman olabileceğiniz kayıplarınız olabilir.

Rüyada koyun çiftliği görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine inanılır.

Rüyada balık çiftliği görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada domuz çiftliği görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada büyük çiftlik görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiftlik sahibi olmak değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek çiftliği görmek kazancının iki kat artacağına, sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada çiftlik hayvanları görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada at çiftliğine gitmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments