Rüyada at çiftliğine gitmek

Rüyada at çiftliğine gitmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalettir.

Rüyada at çiftliğine gitmek gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler size keyif verebilir veya keyifli yolculuklar ya da size ilham veren kişilerle yapacağınız konuşmalar iyi gelebilir.

Rüyada at çiftliğine gitmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiftliğe gitmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına işarettir.

Rüyada köpek çiftliği görmek düşmanından kurtulmaya, iyi habere delalettir.

Rüyada koyun çiftliği görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada inek çiftliği görmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çiftlik sahibi olmak rakipsiz hale geleceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına delalet eder.

Rüyada hayvan çiftlik görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiftlik hayvanları görmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments