Rüyada fıstık seçmek

Rüyada fıstık seçmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada fıstık seçmek gördüyseniz:

  • Sabırlı olmalısınız.

Rüyada fıstık seçmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolye seçmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına inanılır.

Rüyada balık seçmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek seçmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada meslek seçmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada düğün davetiyesi seçmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada hediye seçmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada altın seçmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments