Rüyada çiçek kesmek

Rüyada çiçek kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, gönül gözünün açılacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçek kesmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Rüyada çiçek kesmek feraha ermeye, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçekli bahçede yürümek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işarettir.

Rüyada menekşe çiçek görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, şansının bahtının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçeğin koptuğunu görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine inanılır.

Rüyada yanan çiçek görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiçek ekmek görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına delalettir.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada başkasına çiçek vermek aradığı aşkı bulacağına ve allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments