Rüyada menekşe çiçek görmek

Rüyada menekşe çiçek görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada menekşe çiçek gördüyseniz:

  • Ufak tefek duygusal durumların sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada menekşe çiçek görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada menekşe çiçeği görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada mor menekşe görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada menekşe dikmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada menekşe sulamak sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada mor menekşeler görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına inanılır.

Rüyada rengarenk menekşe görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments