Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil saksıda çiçek gördüyseniz:

  • Kolayca başa çıkmanız mümkün olan konular size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine delalettir.

Rüyada yeşil saksı çiçekleri görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek malının, parasının ve makamının artacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments