Rüyada çıbanı sıkmak

Rüyada çıbanı sıkmak sıkıntılarının zamanla geçeceğine, hoşluklarla karşılaşacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çıbanı sıkmak gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı olayların arkasında belli başlı nedenler olabilir.

Rüyada çıbanı sıkmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde çıban sıkmak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine yorulur.

Rüyada çıbanın patladığını görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, ekonomik olarak kalkınacağına delalet eder.

Rüyada göğsünde çıban görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine tabir olunur.

Rüyada çıbanlı yüz görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada vücutta çıbanlar görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete delalettir.

Rüyada ayakta çıban görmek mal sahibi olacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada memede çıban görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments