Rüyada çıbanın patladığını görmek

Rüyada çıbanın patladığını görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada çıbanın patladığını gördüyseniz:

  • Yanlış giden şeyleri düzeltebilir, iş birliğine açık olabilirsiniz.

Rüyada çıbanın patladığını görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altında çıban görmek yatırımlarının kar getireceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada elde çıban görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarında çıban görmek küskünlüklerin oluşacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ayağında çıban görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına işaret eder.

Rüyada çıbanlı yüz görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kendini bunu başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kalçada çıban görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük çıban görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments