Rüyada çıbanlı yüz görmek

Rüyada çıbanlı yüz görmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada çıbanlı yüz gördüyseniz:

  • Bir insan istemeden önce vermesini bilmelidir.

Rüyada çıbanlı yüz görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, asla harama bulaşmayacağına inanılır.

Rüyada yüzünde çıban çıktığını görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde çıban sıkmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinde çıban görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynunda çıban görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işarettir.

Rüyada kolda çıban görmek çok kötü hissedileceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözde çıban görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çıbandan irin aktığını görmek amacına ulaşmayı başaracağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments