Rüyada çeşmeden kan aktığını görmek

Rüyada çeşmeden kan aktığını görmek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, dünya malının çoğalacağına, imkânlarının azalacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden kan aktığını gördüyseniz:

  • Belli konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini bekliyorsanız, daha gerçekçi olmalı, konuyu ilgilendiren şahısların karakterlerini unutmamalısınız.

Rüyada çeşmeden kan aktığını görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, onları rahat ettireceğine delalettir.

Rüyada akmayan çeşme görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine inanılır.

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden süt aktığını görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada su akmayan çeşme görmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada çeşmenin aktığını görmek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Slm Rüyamda çeşmeden Kan Akıyordu Kirli suyla Ne Anlam Taşır