Rüyada su akmayan çeşme görmek

Rüyada su akmayan çeşme görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine işaret eder.

Rüyada su akmayan çeşme gördüyseniz:

  • Siz hiçbirşey yapmasanız da olaylar hızlı bir şekilde gelişebilir.

Rüyada çeşmede su aktığını görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden çamurlu su aktığını görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada su akmayan çeşme görmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, uzak bir yola gidileceğine işaret eder.

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden su akması görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Orhan

Herkeze selam. Mahallemizde bulunan çeşmeye elimde bidon ile gidiyorum musluğu açıyorum su akmıyor ancak deponun içindeki fazla suyu tahliye etmek için yapılan üst kısımda tahliye çıkışından su akıyor yani çeşme de su var çeşmeye farklı noktadan bağlı hortum var oraya yönleniyorum ordada hortumu elime aldığımda su yeni kesilmiş gibi Son damlaları görüyorum hayırdır inşallah.