Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, getirisinden daha fazla olacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işarettir.

Rüyada çeşmelerden su aktığını gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerini gereğinden fazla önemsiyorsunuz.

Rüyada su akmayan çeşme görmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına inanılır.

Rüyada çeşmede su aktığını görmek kendisini allah yoluna adayacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden su akması görmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek bunalıma gireceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek lüks, konfor içinde olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden çamurlu su aktığını görmek yeni bir araca sahip olunacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine yorulur.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments