Rüyada çeşmeden su aktığını görmek

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, yanlış yollardan döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden su aktığını gördüyseniz:

  • Fazla konuşmanız yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Rüyada çeşmeden çamurlu su aktığını görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına işaret eder.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine işarettir.

Rüyada su akmayan çeşme görmek işlerinin de rast gideceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işarettir.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden su akması görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments