Rüyada akmayan çeşme görmek

Rüyada akmayan çeşme görmek şansın çalışmaya başlayacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada akmayan çeşme gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler aşk hayatınızı canlandırabilir.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden çamur aktığını görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, sorunlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmeden su akması görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada su akmayan çeşme görmek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, para biriktirebileceğine inanılır.

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, işlerindeki karın artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments